diumenge, 28 d’octubre de 2012

LLIBRES Poesia Visual núm. 145

10 comentaris:

marta ha dit...

Ben subjectats... El pes del que aprenem llegint ens fa pujar cap a un estat mes amunt dins nosaltres mateixos
Aixo em fa pensar el teu poema...

toni prat ha dit...

molt bé...crec que pot ser una opció molt vàlida...
La meva idea és la denunciar els condicionaments que ens posen les "tuteles". Ja siguin de l'estat, de la moral, de la religió, etc., malgrat la didàctica dels llibres sigui molts més lliure de la que ens arribaria si ningú ens la tergiversés...

que ha dit...

gracies per fer-me arribar la teva intencionalitat...m´agradan molt els teus treballs tot i que soc sols una aficionada...

toni prat ha dit...

jo també sóc un altre aficionat i també m'agraden molt els treballs del meu mestre...
Gràcies per dir-m'ho "que", això em fa augmentar les ganes de continuar amb els meus acudits...

Carme la socarra ha dit...

Em fa pensar en què estaries pensant -valga la redundància- a l'hora de crear eixa poesia visual, perquè em crea emocions oposades. D'una banda la imatge de l'escala de llibres m'agrada, a mesura que puges l'escala hi ha més llibres: com més lliges més alt arribaràs en l'escala del coneixement. Però d'altra banda en contemplar als llibres i veure que estan ben subjectes, que no es poden moure i que damunt estan aixafats per la barana em crea sensació d'aclaparament: el coneixement està controlat, subjecte als condicionaments,... quan el coneixement hauria de ser LLIURE.

toni prat ha dit...

Això són vàries observacions amb un mateix comentari "Carme la socarra"...i m'encanta que com molt bé dius, aquest poema susciti emocions oposades...i per cert, crec, que molt interessants totes elles...
Haig de confessar-te..., ja que m'ho preguntes, que a l'hora de fer-lo les vaig considerar i vaig intentar que hi fossin reflectides...
Gràcies per aportar idees noves...

jomateixa ha dit...

Amb els que tinc jo podria fer la barana sensera...

toni prat ha dit...

espero "jomateixa" que t'hagin servit per més coses que no pas per travar-te a la vida... no ???

Antiga Materon ha dit...


Es poden llegir tots el llibres del mon i pujar tots els escalafons, només el qüestionament de lo llegit ens farà pujar dalt de tot com a persones no com a titelles, la veritable sapiència està en la llibertat de pensament.

toni prat ha dit...

no n'hi prou amb llegir Antiga Materon... s'ha de saber pair la lectura sense baranes limitadores...