dilluns, 17 de gener de 2011

SENYALS poesia visual núm. 116

15 comentaris:

Clidice ha dit...

Ni avançar ni retrocedir, té mira, ara mateix m'hi trobo :(

toni prat ha dit...

Doncs mira Clidice...aquest l'he fet perquè ara mateix també m'hi trobo jo...i no deixa de der una sensació MOLT ingrata...

Wanderley Luis ha dit...

muito interessante. Parabéns

Raimon Blu ha dit...

Siento especial atracción por los juegos visuales basados en el código de circulación. Estas SENYALS las percibo como una parodia de la “Sobre-Información” a la que estamos sometidos, llegando a saturar nuestra capacidad receptora con infinidad de mensajes, muchos de ellos contradictorios y orientados a producir un estancamiento de conciencia social. Muy bueno este poema.

toni prat ha dit...

Gracias Raimon...coincido totalmente con tu comentario..."no por mucha información estamos más informados" (quizás al contrario...)

un saludo...

Clipped Wings ha dit...

Clever!

toni prat ha dit...

Thanks Clipped Wings...

Saint-Simon ha dit...

Prohibit prohibir?

toni prat ha dit...

No Saint-Simon, no...
No intento dit prohibit prohibir, sinó...prohibit tirar més endavant i prohibit "girar cua" i tirar endarrere...

Saint-Simon ha dit...

Si el senyal de dalt és "direcció prohibida", vol dir que te'n vénen de cara i hi pots col·lidir. La possibilitat d'avançar, tanmateix, hi és, però asumint-ne el risc. El que sí que no pots fer (segon senyal) és girar cua. La meva interpretació seria, doncs, mai tirar enrera; endavant, amb consciència del perill dels altres i assumint-ne la responsabilitat. Resta evident en tot cas que sempre algú o alguna cosa pretén dir-nos el que podem o no podem fer, i per això el rerafons del poema seria: "Prohibit prohibir; deixeu d'un cop de voler-nos salvar la vida".

toni prat ha dit...

estimat Saint-Simon...per a mi, un senyal de direcció prohibida vol dir clarament que et barra el pas en aquest sentit...

(potser algun dia faci un poema que vulgui dir prohibit prohibir...però crec que no és aquest...)

De totes maneres la interpretació és ben lliure i en pots pensar el què vulguis...

Antiga Materon ha dit...

Bufa....si o si, només a la dreta. El veig premonitori del que va passar el 20N de 2011...si vols també bufo per allò de “a la derecha del padre”, deixem-ho aquí.

toni prat ha dit...

no...no... no t'has mirat pro bé els senyals Antiga Materon... el poema indica que s'ha arribat en un punt on obligatòriament ens fan determinar i prendre part com al·legòricament serien esquerra o dreta, però hi més dicotomies en aquest moment que ens reclamen la nostra implicació...

Antiga Materon ha dit...

Ara si que veig que si m'enxampen em faràn tornar a treure el carnet ha ha!!!
Canvia evidentment la interpretació del poema, la por o el benestar del passat fa que sovint vulguem recular o no mirar enrere s'ens obren camins, sempre n'hi ha mes d'un...sovint no es el primer que veiem i que ens entestem en seguir el que val...cal mirar a dreta i esquerra, no intentant passar per on es mes conflictiu.

toni prat ha dit...

me n'alegro d'haver contribuït a reforçar la teva cultura de circulació vial Antiga Materon...

i... potser si que cal mirar a la dreta i a l'esquerra cada vegada abans d'emprendre un nou rumb...