dissabte, 22 de març de 2008

ELOQÜÈNCIES poesia visual a Manlleu


4 comentaris:

MARTA ha dit...

Hola.
Sí, hi vaig anar ahir a la tarda.
Ara no disposo de temps suficient per fer-ne comentaris. Així que tingui una estona te'ls deixaré a la web http://www.facebook.com/l/ff0dd;poemesvisuals.com.
Tot el que fa referència a la comunicació visual m'agrada molt i em vas fer reflexionar davant cada poema. Tenia temps i m'hi vaig passar una bona estona. Què ens vols dir a cada un i quines altres interpretacions en podem fer.... va estar bé, de debó.

Al poema visual de la parella estimant-se amb el teclat de l'ordinador damunt el cos de la noia, és potser el que em va fer reflexionar més. Jo hi trobo tres interpretacions.

La peixera amb la bota dins em va sobtar molt: qui no ha pescat una bota intentant aconseguir un bon peix?? Això és el que em va dir de seguida quan el vaig mirar.

El que utilitzes de portada del llibre, genial. Quan em vaig adonar que era un baldó del revés (que t'haig de confessar que em va costar el meu temps adonar-me'n), llavors ja ho vaig veure clar. Hi vaig veure la tossoderia humana de posar problemes i entrebancs on no n'hi ha.

"Tant de bo que tot el que us vull dir us ho pogués transmetre..." aquesta frase, punts suspensius inclosos, és molt "eloqüent". M'agrada.
Que diferent és el que ens diuen i el que finalment escoltem. No té res a veure el que veiem i el que finalment percebem. Fins i tot és diferent el que vivim i el que acabem recordant i explicant.
Vet aquí el misteriós misteri de la comunicació.

Tinc molta feina i no em puc allargar més.

Marta

toni prat ha dit...

Atònit…estupefacte…m’ha deixat el teu comentari sobre l’exposició de Caixa Manlleu... Es veu que t’agrada la poesia visual i que li vares atorgar estona i dedicació... Però el que sí que t’haig de dir és que mai ningú m’havia fet una fonamentació tan extensa i exquisida de tants poemes a la vegada...
A més a més, m’ha sorprès la interpretació tan precisa i encertada del poema de la portada... Molt poca gent l’ha comprès així de bell antuvi com sembla que ho has fet tu...
M’agradaria fer-te arribar el llibre...si vols, podem quedar a fer el cafè i te’l dono en mà mentrestant n’anem parlant o si ho prefereixes em dónes una adreça i te l’envio...
Gràcies per la teva consideració i espontaneïtat...

toni

MARTA ha dit...

Toni, bon dia.

Acabo d'escriure uns quans comentaris a la teva web de poesia visual.
La veritat és que m'han quedat molts comentaris al tinter.

Ostres, està molt bé això de poder esciure el que sentim, el que ens fa pensar, el que ens comunica una imatge, les diverses interpretacions.... No en tenim gaires ocasions, malauradament, de poder-nos expresar així.... ha sigut la primera vegada que ho feia en una web i davant unes poesies visuals.
M'ha calgut trobar el moment adequat, això sí. I un cop et llenses, van fluint els pensaments davant cada imatge. Deixar-te anar i comunicar. M'ha agradat l'experiència.

Espero trobar aviat un altre moment per continuar amb els que he deixat pendents.

Fins aviat,

marta

toni prat ha dit...

Això és un diluvi de comentaris...un mar d’aportacions que no saps pas per on començar...
Em sembla que m’hauré d’afanyar a fer poemes nous per a poder satisfer les teves potencials col·laboracions...
Si vols i t’agrada, pots entrar al meu blog de poesia eròtica: www.eroticopoemes.blogspot.com on hi trobaràs un altra tipus de poesia visual per invidents...
Gràcies...per la teva bona disposició i continua...si et plau...
toni