dilluns, 2 de juny de 2008

Dòmino P.V. 4


2 comentaris:

digue'm ariadna ha dit...

... Aquest és complicat: hi veig maneres de disposar l'espai, formes d'estar i de presentar-se als demés, distribucions no equitatives on uns tenen i d'altres no, lligams que poden establir unions amb altres, però, potser em quedo amb la sensació de que les semblances poden existir mantenint quelcom diferent que dóna individualitat, no ho sé...

toni ha dit...

M'agrada perquè les teves "elucubracions" van molt més enllà de on m'hagués pogut imaginar...
Aquest el vaig fer principalment com una crítica a una part del disseny actual.
Totes dues són la blanca tres però per fer la segona "tant especial" ha fet falta partir de la blanca sis i eliminar els tres punts de la dreta...
Jo crec que aixó explica i/o ridiculitza aquesta mena de "genialitat" i d'inventiva estantissa que moltes vegades ens volen vendre a uns preus exacerbats, tan econòmics, com de dignitat humana...

toni